Facebook Instagram

Beoordelingen van Bistro Rood Almere

Recente recensies van Bistro Rood Almere

5 sterren na 91 reviews

, 16-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was erg lekker en keurig op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prijzig, maar erg lekker 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tip top goed en lekker

, 05-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk weer geweldig. Tot de volgende keer !

, 25-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker, de porties goed en de bestelling was nog goed heet toen het werd bezorgd. Tevens prima bezorgtijd. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 03-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ik heb erg lekker gegeten spareribs en ondanks de drukte toch nog thuis bezorgd.

, 26-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle, vriendelijke bezorging. De carpaccio was weer uitstekend. Zo lekker!

, 21-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijke carpaccio gegeten. Snelle bezorging! Bedankt

, 30-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten ziet er fris en verzorgt uit. Snelle en warm bezorgt. Zeer smakelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs smaakloos..... niet lekker

, 24-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten. Wel erg veel patat helft aan de buren gegeven. Maar we gaan zeker vaker bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De ossenhaas sate was helaas te lang gebakken/ door gegaard. Well done in plaats van medium. Zo wordt het een taai stuk vlees. Zonde. De spareribs waren lekker. Jammer dat er weer geen spaarpunt bij de bestelling zat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerdere bestellingen prima kwaliteit, deze keer echt een misser. Italiaanse bollen waren net beschuitbollen. De broodjes waren ingepakt in een tas met warme producten, waardoor het beleg van de broodjes warm was geworden, oude kaas was hierdoor zacht en gaan zweten. De kroepoek bij de saté was taai. Er zit teveel overheersende rucola op de broodjes. Kortom, deze keer echt niet tevreden.

, 10-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was weer lekker

, 06-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste carpaccio van Almere ! Zoals altijd was hij uitmuntend. Tot de volgende keer :)

, 02-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De carpaccio's waren heerlijk!! De Italiaanse bol ook, al was het jammer dat de bestelde roomboter was vervangen door aioli. Gelukkig hadden we zelf nog roomboter in de koelkast.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top eten en heerlijke onwijs grote carpaccios!!!! Heerlijk, snel bezorgd en topservice

, 21-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd de beste chappen swa

, 12-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keer op keer is de kwaliteit goed, de bezorging snel, het eten warm en lekker. Ook aan "graag even kloppen, kindjes slapen" op de deur wordt gehoor gegeven. Een voorbeeld voor andere bezorgrestaurants.

, 08-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk was het weer prima verzorgd, super lekker en op tijd bezorgd! We hebben genoten.

, 01-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten weer, kwaliteit is top!

, 29-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige service.

, 26-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had de spareribs besteld met friet. Portie was zeer voldoende en was snel bezorgt. Eten was heerlijk en zag er verzorgt uit. Kreeg een berichtje dat de bezorger onderweg was. Echt super. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 16-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super lekker en bezorgd op tijd!

, 12-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De cappuccino was weer heerlijk als altijd! En voor het eerst ook een hamburger besteld en die was top. Een echte aanrader!

, 02-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker! (Alweer...)

, 16-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo goed als altijd, perfect! En snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker en snel bezorgd

, 09-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs zijn altijd lekker. De patat was helaas overgebakken (en dit komt van iemand die houdt van crispy patat). De salade en carpaccio zijn zoals altijd erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel. Warm en heerlijk!!!

, 25-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwam op tijd, lekkere spareribs en lekkere carpaccio, zoals altijd.

, 23-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk!

, 10-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd superlekker! Een altijd op tijd met bezorging.

, 04-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste Bistro Rood, gisteren heb ik na de bezorging al gebeld, maar ik wil jullie toch graag nogmaals vertellen dat ik het jammer vind wat er gisteren is bezorgd. Ik diner en bestel regelmatig bij jullie, maar gister was het echt niet in orde en dat vind ik toch zonde van de -dure- bestelling. Ten eerste was de salade vergeten. Kan gebeuren, maar is natuurlijk wel erg slordig. Ook waren de spareribs niet mals maar hard, koud en droog en de patat was zo in de bak gesmeten en niet doorbakken, nog rauw van binnen en ook koud. Ik heb mijn eten dan ook niet opgegeten, want ik durfde dit niet aan. Heel spijtig, want zoals gezegd bestelde ik altijd graag bij jullie, juist vanwege de goede kwaliteit eten en daar wil ik dan best voor betalen. Maar dit durf ik niet nog een keer aan om te bestellen. Jammer en ik hoop dat jullie weer de oude kwaliteit gaan leveren. Groet, Belinda

Reactie van Bistro Rood:Beste Belinda, Spijtig dat het zo is uitgevallen en koude spare ribs en patat mag idd niet gebeuren. Wij hebben wel een extra keuze mogelijkheid gegeven men kan nu kiezen tussen maiskolf of komkommer/tomaat salade of patat en salade of alleen patat met mayonaise voor deze laatst had u in de bestelling gekozen daarom zat er alleen patat bij. Dat maakt de koude ribs en patat echter nog niet goed, begreep dat u gebeld had om dit aan te geven maar wij hebben helaas geen belletje binnen gekregen anders hadden we dit op de avond zelf goed gemaakt. Onze excuses

, 28-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De spareribs waren zoals altijd weer om je vingers bij af te likken. Wel vind ik het erg jammer dat je nu 1 bijgerecht moet kiezen en dus niet zowel patat als salade krijgt, miste toch wat. Misschien de patat er standaard bij doen en mensen laten kiezen tussen salade of maiskolf?

, 16-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs waren perfect. Carpaccio was lekker. Drinken was goed koel. Bezorging binnen een uur. Kortom, allemaal pluspunten!

, 12-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Championsaus wordt gemaakt van pinda.s .. ...beide schotels waren lauw en hadden op hun kant gelegen waardoor presentatie een bende was. Jammer zeker als je niet van pindasaus over je ossenhaassate houdt.

, 07-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke oosterse ossenhaas! De carpaccio was ook weer top! Bedankt

, 07-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was netjes op tijd.Werd netjes geleverd en was heerlijk!

, 30-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk! En super snel gebracht.

, 20-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goed eten. De knoflooksaus heb ik niet begrepen.

, 18-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewend waren de broodjes van uitstekende kwaliteit, netjes verpakt en snel bezorgd.

, 12-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top!

, 05-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer prima, dank daarvoor!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Carpaccio met truffeldressing was weinig smaakvol. Smaakte iig niet naar truffel... Was gewoon een soort witte dressing. De parmezaanse kaas had ook echt weinig smaak. Gewoon uit een zakje. En ja zonder was toevoeging is het vlees ook maar flets in smaak. Vroeger was t anders, maar dit sloeg echt neegens op. Een kleffe pizza is zelfs nog lekkerder :( Erg jammer, zeker omdat je wel een topprijs betaald (25!!!)

Reactie van Bistro Rood:Wij vinden het spijtig te lezen dat het u niet gesmaakt heeft, graag horen wij u uitgebreide feedback via de mail en zullen wij kijken wat we hier aan kunnen doen. Wij gebruiken namelijk al jaren de zelfde kwaliteit vlees, recepturen en gebruiken altijd verse reggiano parmigiano wat wij op het laatste moment over de carpaccio raspen.

, 02-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste carpaccio die ik ken, bestel het graag.

, 27-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, zoals altijd!

, 23-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijke broodjes van Alex! Ik bestel heel vaak waneer ik cursusen geeft op mijn werkt, en iedereen vind de broodjes heerlijk! Het vult goed en is altijd fris en vers.

, 21-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk!!! Ook goede bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk! Bistro Rood bedankt :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima zoals gewoonlijk. Keurig op tijd, maar het allerbelangrijkste is dat het gewoon weer erg lekker was. Bedankt heren!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk!!! Geweldige carpaccio.

, 22-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten, snelle en vriendelijke bezorging.

, 17-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hmmmm lekker

, 03-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke carpaccio, salade eendenborst en spare ribs!! We hadden bijna het gevoel even uit eten te zijn, alleen hoefden we nu geen oppas te regelen. Bezorging was prima op tijd en het eten was nog goed warm. Gaan we zeker vaker doen!!

, 27-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top ga zo door, heerlijke spare ribs en top carpaccio!!!!!

, 03-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en levering

, 27-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect

, 14-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke carpaccio en salade. Iets minder parmazan had de smaak van de dressing nog beter naar voren laten komen. Een verademing dat dit soort gerechten bezorgd kunnen worden. Supersnelle bezorging, en dat voor een zaterdag!

, 08-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom genoten van de ribs van Bistro Rood. Ook de patat en de salade zijn altijd erg lekker.

, 07-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoel de eend salade als de carpaccio waren weer heerlijk, na een drukke dag echt genieten van lekker eten, bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs goed en carpaccio perfect. De bezorger was er zelfs 10 minuten voor de aangegeven tijd.

, 10-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer overheerlijk! Constante, hoge kwaliteit. Heerlijke gerechten. De combideal met pittige spareribs en entrecote carpaccio is onze favoriet. We kijken altijd uit naar de lunch de volgende dag. Dan warmen we en eten we de overgebleven ribbetjes lekker op. En dan is het nog even mals als de dag er voor!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was, zoals elke keer, weer heerlijk.

, 22-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer geweldig en heerlijk!

, 04-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles was heerlijk, warm, goed verzorgd en verpakt. De bezorger was als altijd precies op tijd en heel vriendelijk

, 29-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch eten, nette bezorging en ontzettend klantvriendelijk...Helemaal TOP!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer snel gebracht en super service!!! Wederom ook erg lekker.

, 26-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles was weer prima verzorgd, hartelijk dank daarvoor

, 29-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en snel bezorgd!

, 24-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voortreffelijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden 2 salades besteld, waar we van hebben genoten. De vissalade was voor mij eigenlijk te veel maar smaakte zo lekker dat hij toch opgegaan is. Prima hoor Bistro Rood!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit en bezorging zijn dik in orde. Ik zou echter wensen dat je ook kleine(re) porties kunt bestellen zonder gebonden te zijn aan een minimumbedrag. Je betaalt immers ook bezorgkosten. Ook zou ik willen dat je bjiv. bij het sprare ribs menu een keuze kunt maken voor een kleine(re) portie frites en bijv. i.p.v. salade (gegrilde/gewokte) gemengde groeten. Ook vermelding van de allergie-info overzichtelijk bij het gerecht zou mij helpen bij mijn keuze.

, 23-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goed!

, 18-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was allemaal heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super service en carpaccio is heerlijk!

, 03-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, heerlijke carpaccio. Wel een beetje duur, maar wel heel erg goed, dus het geld waard. De beste uit Almere.

, 01-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen zin om te koken carpaccio en spareribs besteld. Samen met mijn schoonouders. Eten was zoals altijd. Goed, lekker en iedereen heeft weer genoten, ook mijn schoonouders.

, 13-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lekkerste carpaccio die er is. Genoeg keus, makkelijk bestellen snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk en snel gebracht!

, 07-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wel pluimen, geen enkele klachten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

>90 minuten levertijd Kwaliteit viel tegen. Niet zoals gebruikelijk. Mogelijk is zaterdag niet de beste dag om te bestellen. Wisselgeld was niet aanwezig.

, 05-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Grote Klasse, Carpaccio grandioos en SpareRibs,.... daar eet je je vingers bij op.

, 22-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit was perfect. Niets op aan te merken. Bijna op de minuut nauwkeurig werd het eten gebracht. We zijn heel tevreden.

, 02-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service, snel bezorgd , vriendelijke bezorger